Training ondernemen als coach

Ondernemen als coach
Het doel van deze driedaagse training is (startende) coaches zicht te geven op doelgroep, dienstverlening en drijfveren als ondernemer. Wij kijken naar jouw positionering, jouw product en de promotie daarvan. Wij werken aan jouw verkooptechniek en jouw ondernemersvaardigheden. Het resultaat is een duidelijk plan waarmee je jouw bedrijf zodanig in de markt zet dat je voldoende inkomsten genereert.

Inhoud
Het vak van de coach professionaliseert. Een beroepsvereniging als de ABvC heeft daartoe verschillende kernrollen en competenties geformuleerd. Bij de kernrol ondernemen heeft de coach een bedrijfsmatige en ondernemende taak.
Ook de NOBCO hecht aan de professionaliteit van haar leden. Ondernemen betekent dat de coach en/of counsellor in staat is om een professionele onderneming te runnen binnen de ethische kaders van coaching en counselling en wettelijke normering. Onze training richt zich vooral op de ondernemende taak, met als zwaartepunt het verwerven van coachings- en counsellingsopdrachten.

Dag 1
Centraal staat Wie: wie ben je als persoon, wie ben je als coach, wie ben je als ondernemer en wie zijn jouw klanten?
Bij de training is een individueel Persolog DISC assesment inbegrepen dat inzicht geeft in jouw persoonlijkheidsstijl.

Dag 2
Centraal staat Wat: welke diensten bied je als coach, wat onderscheidt jou van anderen, wat is acquisitie en wat is marketing?

Dag 3
Centraal staat Hoe: hoe verkoop je jezelf en jouw diensten, hoe schrijf je een offerte en hoe maak je gebruik van (welke) middelen, kanalen?

Niveau
De training wordt op HBO niveau verzorgd. Om deel te nemen verwachten wij minimaal een HBO werk- en denkniveau. Voor aanvang van de training vindt een telefonisch intakegesprek plaats met één van de trainers.

Aantal deelnemers
8 – 12

Locatie en data
Op aanvraag

Locatie midden van het land (afgestemd op aanmeldingen)

Accreditatie:
De training is door de ABvC geaccrediteerd.
Gewaardeerd met 22 PE punten; toegewezen aan het segment Arbeid en Organisatie.

Accreditatie bij andere beroepsverenigingen is bespreekbaar.

Kosten:
995 Euro exclusief BTW, inclusief lunches, koffie en thee.
De kosten van de training zijn voor ondernemers (gedeeltelijk) aftrekbaar.

Download hier de: flyer ondernemen als coach